free bootstrap template

Magical
Work-life 

Nu pågår uppbyggnaden av ett nätverk av engagerade och erfarna ekonomer. Vi ersätter den traditionella redovisningsbyrån genom ett koncept som bygger på digitaliseringens alla möjligheter till processoptimering, samarbete och kompetenstillförsel. Vi genomför löpande utbildningar av nya affärscooacher.

Anmäl ditt intresse och säkra din plats.
Du förbinder dig inte till något. 

Vad är Cooach?

FÖR KUNDERNA?

Våra kunder skulle säga något i stil med att; ”Cooach är vår leverantör av ekonomifunktion, IT-plattform och rådgivning av olika slag”. På en följdfråga om vad som utmärker Cooach så är det sannolikt att de svarar ”Vi använder Slack för att kommunicera med varandra och att vi kan hjälpa till med många olika saker”. När vår kund ramlar över en artikel om digitala medarbetare så tänker hen antagligen Cooachbot. Så arbetar vi redan!

FÖR GRUNDARNA?

För vår grundare är Cooach något mycket större. Efter 30 år i revisions- och redovisningsbranschen så är det äntligen dags att bevittna hur gamla strukturer och föråldrade affärsmodeller ska ersättas av helt nya ekosystem. Och mot alla odds så har vi en möjlighet att på riktigt vara en del av denna förändring. För vårt koncept liknar inte något annat och har redan bevisat sig i kundleveranser och i en rad olika viktiga nyckeltal.

FÖR DIG?

Cooach är ett koncept som gör det möjligt för dig att kombinera en fortsatt professionell utveckling med en ny sorts frihet, lust och genom målmedvetet arbete en ekonomisk frihet. Cooach är skapat från grunden för att fungera och dra nytta av digitaliseringens alla möjligheter. Att skicka in en intresseanmälan till Cooach kan vara det bästa beslutet du tar.

Cooachbot på Instagram

Cooachbot är vår digitala medarbetare. Följ honom på Instagram där han delar med sig av kloka ord och vad som händer på Cooach.

Varför förtjänar vi dig?

Din roll kommer att vara att representera Cooach hos kunden och kunden hos Cooach. Det är den svåraste, viktigaste och, när vi tillsammans lyckas, mest magiska roll som finns. Vi har tagit fram de bästa digitala medarbetarna och automatiserat så mycket som möjligt för att du ska kunna leverera det bästa möjliga resultatet till våra gemensamma kunder. Det är du som är stjärnan och det är vi som jobbar lite mer i bakgrunden som skall ge dig förutsättningarna att glänsa. Vi satsar på dig och du blir vår magical work-life ambassadör! 

Så här går det till
Vår rekryteringsprocess

OBS! Du bestämmer dig inte slutligen förrän du har varit med på vår utbildning för Affärscooacher som genomförs löpande när vi har rätt deltagare.

1.

Vi befinner oss i en ömsesidig utvärderingsprocess. Just nu ligger bollen hos dig och vi väntar på det magiska meddelandet från dig ”Intresseanmälan”. Nästa steg är att vi kontaktar dig inom 48 timmar med förslag på intervjutider. Intervjun genomförs i ett digitalt eller fysiskt möte och liknar det du varit med om i tidigare rekryteringsprocesser. Om ditt intresse kvarstår så är det upp till oss att bedöma om vi fortfarande tror att du har det som krävs för att lyckas hos oss.

2.

Efter intervjun så bjuder vi in dig till vår digitala miljö där du får tillfälle att ställa frågor till bl.a. vår grundare och VD Carl-Fredrik. Du kan även ta upp konkreta idéer och funderingar kring kunder, inriktning m.m. Allt för att ge dig en så bra bild som möjligt över möjligheter och utmaningar.

3.

Nu har det gått 1-2 veckor sedan du anmälde ditt intresse. Det är i det här skedet som vi presenterar vår ekonomiska modell mer ingående och ger dig ett avtalsförslag. Vi för en diskussion kring detta och säkerställer att vi ser saker på samma sätt. Om du är den vi söker kommer vi nu att erbjuda dig att följa med på vår utbildning för blivande Affärscooacher. Här kommer vi att gå igenom i detalj hur Cooach fungerar, prata om våra värderingar och arbeta med din individuella plan.

4.

När du kommit hem är det så slutligen dags att bestämma sig och sedan påbörja ett nytt kapitel i ditt liv!

Mobirise